Pravna napomena

Ovaj veb-sajt je prvenstveno namenjen stručnoj javnosti, zdravstvenim radnicima i zaposlenima u farmaceutskoj industriji. Proton Med potvrđuje ispravnost svih podataka i informacija koje su dostupne na www.protonmed.rs u vreme objavljivanja, ali ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju promena izvršenih nakon objavljivanja. Sva odgovornost korišćenja bilo kakvih informacija sadržanih na www.protonmed.rs je isključivo na korisniku. Proton Med ne preuzima bilo kakvu odgovornost ni u pogledu eventualnih hardverskih, softverskih niti bilo kakvih drugih oštećenja do kojih može doći na kompjuterskoj opremi korisnika za vreme korišćenja www.protonmed.rs.

Proton Med zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju ili sadržaje prikazane na www.protonmed.rs u bilo koje vreme, po sopstvenom izboru i bez prethodne najave.

Proton Med zadržava pravo da na www.protonmed.rs postavi linkove ka drugim sajtovima koje smatra odgovarajućim, ali nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova.